پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۳:۱۶

احمدي:

رفع دغدغه های فرهنگی در حوزه کتاب ضروری است

رفع دغدغه های فرهنگی در حوزه کتاب ضروری است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه های عمومی استان کردستان گفت: رفع دغدغه های فرهنگی در حوزه کتاب و کتاب خوانی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل احمدی ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی استان كردستان به مناسبت هفته کتاب اظهار داشت: کتاب نقش بسزایی در زندگی و دوره های آتی دارد و باید در سبد خانوار قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم توجه به موضوع كتاب و كتابخواني در سطح استان كردستان و همكاري ادارات و سازمان هاي دولتي در اين موضوع افزود: عمق بخشی به فرهنگ کتاب و کتابخوانی می تواند جامعه را از سطحی نگری و کم عمقی در حوزه تفکر نجات دهد.

مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان در ادامه بیان کرد: بیشترین ضربه ای که بشر در طول تاریخ متحمل شده در حوزه جهل و جهالت بوده است و علم طلبی و تقویت نگاه معرفتی می تواند زمینه ساز مسیر آگاهی و تبیین هر چه بیشتر عقلانیت باشد.

احمدی یادآور شد: کار فرهنگی قابل سنجش نیست و ارتباط با قشر جوان، نوجوان و فرهیخته کار آسانی نیست و فعالان حوزه کتابخوانی با میل و رغبت هر چه تمام در این عرصه فعالیت دارند.

وی با اشاره به دیدگاه مقام معظم رهبري که مسير رشد و تعالي جامعه را کتاب و کتابخواني مي دانند، ادامه داد: با همکاري همه نهادها و سازمان‌ها مي توانيم مسير رشد کتابخواني را در جامعه ایجاد کنیم و به همين دليل بايد در استان كردستان شاهد اقدامات و برنامه هاي بهتري باشيم.

مدیركل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: حمایت شهرداری، فرمانداری، استانداری و آحاد جامعه در توسعه هر چه بیشتر سرانه کتابخوانی در استان كردستان می تواند نقش بسزایی ایفا کند.

در این مراسم از 16 فعال عرصه کتاب و کتابخوانی تجلیل شد.

کد خبر 2176611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha